Sanitair Zaandam

Onze loodgieters zijn niet alleen deskundig op het gebied van riool en CV ketels, maar ook voor sanitair kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag en helpen zo om uw droombadkamer vorm te geven. Wanneer u er over nadenkt om uw badkamer te renoveren of te verbouwen, is het belangrijk dat u zich eerst goed oriënteert. Tegenwoordig is er veel mogelijk, van whirlpools tot massagedouches en er zijn talloze kranen en soorten tegels die u zou kunnen gebruiken in de badkamer van uw dromen. De sanitair specialisten van Warmte Diensten geven u graag een rondleiding in de showroom en begeleiden u indien gewenst met het maken van uw keuzes.

Installatie van uw sanitair

Uw sanitair door onze experts laten installeren heeft vele voordelen. Niet alleen omdat wij tegelijkertijd de waterleiding, CV ketel en verwarming in Zaandam voor u kunnen installeren, maar ook omdat u bij ons verzekerd bent van het beste resultaat. Door jarenlange ervaring weten wij precies waar je op moet letten bij het plaatsen van sanitair. Bovendien staan bij ons de wensen van klant voorop. Samen met u plannen wij uw badkamer en leggen deze vervolgens geheel in overeenstemming met uw wensen aan.

U kunt contact met ons opnemen door ons op het nummer 023 - 205 35 27 te bellen of door ons contactformulier in te vullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.