Wij helpen u graag: CV service

Verwarming is een belangrijk onderdeel van ons leefcomfort. Dit valt soms echter pas op als deze het niet meer doet. In dat geval kunt u de CV service van onze installateurs uit Zaandam inschakelen. Door jarenlange ervaring en moderne technieken zijn de loodgieters van Van Steen sinds lange tijd een begrip in de regio Zaandam. Wij schieten u graag te hulp met de CV service wanneer u een spoedklus heeft, wat de oorzaak ook is.

CV kapot? Schakel onze CV service in!

Een kapotte CV ketel kan voor veel overlast zorgen. Door de kou kunt u niet langer genieten van de behaaglijke warmte in uw woning, het gebrek aan warm water maakt het onmogelijk een lekkere douche te nemen. Logisch dat u zo snel mogelijk van de storing verlost wilt zijn en hoopt dat uw verwarming in Zaandam het zo snel mogelijk weer doet! Door deze CV service staan onze installateurs altijd voor u klaar in de regio Zaandam. Niet alleen verhelpen wij de storing dan zo snel mogelijk, maar ook dienen wij u graag van advies om toekomstige storingen te voorkomen.

Wij lossen ook uw lekkage of verstopping voor u op!

Naast onze CV service lossen wij ook graag uw overige spoedproblemen op. Wateroverlast, stank en vochtplekken kunnen het resultaat zijn van verstoppingen of lekkage. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Aarzel daarom niet om direct de hulp van een vakman in te roepen!