CV lekkage Zaandam

Uw CV ketel lekt water, wat nu? Bij een lek in uw centrale verwarmingssysteem komt Warmte Diensten snel voor u in actie. In Zaandam en omgeving zijn wij op korte termijn ter plaatse om het probleem te verhelpen. Een CV lek kan ook voorkomen in de radiator, een CV leiding of een ander onderdeel. Vaak zijn roest of vochtige plekken duidelijke tekenen dat uw CV lekt. Onze CV monteurs hebben kennis van zaken en sporen de bron van het lek snel op. Wij komen met plezier naar u toe in Zaandam!

Gevolgen van een lekkende CV ketel

Als uw CV ketel lekt kan dat meer gevolgen hebben dan u denkt. Het systeem wordt minder effectief en stookkosten zullen stijgen. Als u te lang wacht met reparatie kunnen bovendien uw woning en interieur beschadigd raken. Hoe langer u wacht, hoe duurder de reparatie zal worden.Haal er daarom direct een CV expert bij. Deze kan de CV lekkage zo snel mogelijk aanpakken.

24-uursservice bij spoed!

Wij begrijpen als geen ander dat een lekkende CV ketel zo spoedig mogelijk gerepareerd dient te worden. Vaak kan een reparatie niet wachten tot de volgende werkdag. Onze spoedservice is dé oplossing voor uw probleem. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en komen zo spoedig mogelijk bij u langs. Zo blijft de schade beperkt.

Bel ons op 023 - 205 35 27, voor spoed of een afspraak. We komen graag bij u langs in Zaandam om uw probleem op te lossen!