CV installatie Purmerend

Het installeren van een CV ketel moet goed gebeuren om ook in de toekomst verzekerd te zijn van een goed werkende verwarming in Zaandam. Daarom zorgen wij voor CV installatie op maat. Daarnaast adviseren wij u in de regio Zaandam graag in de keuze van de CV ketel die bij u past. Er is een groot aantal verschillende typen op de markt, waaronder natuurlijk de nieuwste HR ketels.

Nieuwe CV ketel plaatsen

Weet u niet goed welk type CV ketel u moet kiezen? De keuze is erg uitgebreid. WR Spoedservice kan voor u de meeste soorten en merken CV aanleggen. Denk bijvoorbeeld aan:

De HR of hoogrendementsketel. Dit is de meest energiezuinige ketel die op dit moment verkrijgbaar is. Er zijn verschillende  varianten die een heel hoog rendement halen. Dit hoge rendement wordt behaald doordat er in de ketel een condensatie van waterdamp en rookgassen plaatsvindt, waardoor er bijna geen energie verloren gaat. Wel is het belangrijk om te bedenken dat er voor de installatie van een HR ketel een water- en condensafvoer aanwezig moet zijn.

De VR of verbeterd rendementsketel is ook een energiezuinige keuze, hoewel het rendement iets minder hoog is dan bij de HR ketel. De VR ketel is vooral een goed alternatief als u wilt besparen op de aanschaf van uw CV ketel of weinig gas verbruikt. Ook als u geen waterafvoer heeft op de plaats waar de CV ketel geplaatst wordt, is dit een goed alternatief.

CV ketel installeren

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden voor uw CV ketel? Of wilt u dat wij direct centrale verwarming aanleggen? Onze verwarmingsexperts uit Zaandam voorzien u graag van advies! Er kan op korte termijn een CV installateur bij u langskomen om de klus te klaren. Bel ons op 075 - 799 00 40.