CV installatie Purmerend

Het installeren van een CV ketel moet goed gebeuren om ook in de toekomst verzekerd te zijn van een goed werkende verwarming in Zaandam. Daarom zorgen wij voor CV installatie op maat. Daarnaast adviseert Warmte Diensten je in de regio Zaandam graag in de keuze van de CV ketel die het best bij je situatie past. Er is een groot aantal verschillende typen op de markt, waaronder natuurlijk de nieuwste HR ketels.

Nieuwe CV ketel plaatsen

Weet je niet goed welk type CV ketel je moet kiezen? De keuze is erg uitgebreid. Warmte Diensten kan de meeste soorten en merken CV voor je aanleggen. Denk bijvoorbeeld aan:

De HR of hoogrendementsketel. Dit is de meest energiezuinige ketel die op dit moment verkrijgbaar is. Er zijn verschillende  varianten die een heel hoog rendement halen. Dit hoge rendement wordt behaald doordat er in de ketel een condensatie van waterdamp en rookgassen plaatsvindt, waardoor er bijna geen energie verloren gaat. Wel is het belangrijk om te bedenken dat er voor de installatie van een HR ketel een water- en condensafvoer aanwezig moet zijn.

De VR of verbeterd rendementsketel is ook een energiezuinige keuze, hoewel het rendement iets minder hoog is dan bij de HR ketel. De VR ketel is vooral een goed alternatief als je wilt besparen op de aanschaf van een CV ketel of weinig gas verbruikt. Ook als je geen waterafvoer hebt op de plaats waar de CV ketel geplaatst wordt, is dit een goed alternatief.

CV ketel installeren

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden voor een CV ketel? Of wil je dat wij direct centrale verwarming aanleggen? Onze verwarmingsexperts uit Zaandam voorzien je graag van advies! Er kan op korte termijn een CV installateur bij je langskomen om de klus te klaren. Bel ons op 023 - 205 35 27 of vraag een offerte aan via het contactformulier.