CV ketel vervangen Zaandam

Een CV ketel kan talloze jaren mee, mits deze goed wordt onderhouden. Gemiddeld kunt u uitgaan van zo’n 15 jaar. Na deze lange periode moet het systeem meestal vervangen worden. Dit merkt u aan mankementen die steeds vaker voorkomen en het verlies van rendement. Op de lange termijn kan een slecht functionerende of onzuinige CV ketel u veel geld kosten. De investering in een nieuwe ketel is dus voor veel huishoudens het overwegen waard. In de regio Zaandam helpt Warmte Diensten u hierbij. Een vakkundige CV monteur kan voor u inventariseren of de CV ketel vervangen noodzakelijk is of winst oplevert. Uiteraard kunnen wij de levering en plaatsing van het nieuwe systeem op ons nemen. Wij zetten graag onze vakkennis voor u in.

Nieuwe CV ketel van een topmerk

Er is vandaag de dag volop keuze op het gebied van merken en types CV installaties. Het staat bij Warmte Diensten in Zaandam voorop dat wij kwaliteit leveren. We zijn dealer van onder andere de volgende merken ketels:

  • ATAG
  • Nefit
  • Remeha
  • Vaillant

Ook voor de vervanging van een deel van het centrale verwarmingssysteem kunt u bij ons terecht. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe radiator, CV leiding of expansievat nodig? Geen probleem! Wij leveren het en zorgen op korte termijn voor de installatie.

We vertellen u graag meer

Moet of wilt u uw CV ketel vervangen en kunt u hierbij deskundig advies gebruiken? Of zoekt u enkel een vakman voor het plaatsen van de ketel of andere onderdelen? Neem dan contact op met Warmte Diensten in Zaandam. Wij bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen. Bel ons op  023 - 205 35 27, of vul het contactformulier op de website in.