Riolering: aanleg en onderhoud

Het aanleggen van uw riool is een ingewikkelde zaak. Om in de toekomst weinig omkijken te hebben naar de riolering, laat u dit natuurlijk het liefst aan een vakman over. Zo voorkomt u onaangename verrassingen in de toekomst en loopt u een minimaal risico op lekkage en bijbehorende overlast. Wij verzorgen niet alleen de aanleg van uw riolering, maar kunnen zorg dragen voor de installatie van het gasnet, sanitair, maar ook de CV ketel! In Zaandam en omgeving zijn de loodgieters van Warmte Diensten al jaren een begrip.

Totaalinstallatie en onderhoud van uw riolering

Ook voor totaalinstallatie kunt u bij ons terecht. Wij leggen dan in uw huis al het benodigde leidingwerk aan (gas en waterleiding), plannen en plaatsen de radiatoren, kranen, afvoer voor bijvoorbeeld wasmachine etc. en dragen zorg voor de verwarming. Wij kunnen daarnaast uw CV ketel installeren en zo afstellen dat hij optimaal functioneert. Totaalinstallatie heeft het voordeel dat u alle taken bij één vakman neerlegt en zo meteen weet dat alle onderdelen van de installatie goed op elkaar zijn afgesteld.

Het onderhoud van uw riool is cruciaal voor woongenot. Denk maar eens aan de overlast die lekkage kan veroorzaken: vieze geurtjes, beschadiging van uw boedel en huis. Een goed onderhouden riolering is dus onmisbaar. Daarom biedt Warmte Diensten voordelige onderhoudscontracten aan, waarbij u ervan verzekerd bent dat een expert twee maal per jaar uw riool komt inspecteren. Zo worden mogelijke knelpunten in een vroegtijdig stadium opgespoord en heeft u slechts een klein risico op lekkage.

Naast het verhelpen van problemen met uw verwarming in Zaandam en omgeving, kunt u ook bij ons terecht voor uw riool! Schakel onze expertise in en bel naar 023 - 205 35 27. Wij helpen u graag.